Wat heb ik nodig om APROPLAN te gebruiken?

Lola Ricca -

Een computer (PC/mac) met internet verbinding.

Om APROPLAN vanop de werf te gebruiken, kan u met uw iPad, Android-toestel of iPhone de app APROPLAN downloaden in de Appstore of de Play store. Een 3G verbinding is niet noodzakelijk zolang u af en toe de device met het internet verbindt om uw gegevens te kunnen synchroniseren.

Opmerking: Vergeet niet om uw plannen voorop te laden met een verbinding, om deze offline op de werf te kunnen openen en zien. (Indien u geen toegang heeft tot deze functionaliteit, zou u uw licentie moeten verhogen. Neem hiervoor contact op met uw sales).

Indien er een probleem voorkomt bij de synchronisatie van uw gegevens, zou u moeten kijken dat de APROPLAN-versie goed up-to-date is als de iOS / OS versie van uw toestel.