Basissjablonen in de lijsten

Lola Ricca -

Wanneer u in een lijst bent (= werfrondgang / groen vierkant) kan u ervoor kiezen om een verslag op te maken van uw punten.

Voorbeeld lijst:

Nadat u de gewenste punten heeft aangevinkt in de puntenlijst kan u bovenaan rechts klikken op Afdrukken, om een kader met de lay-out opties waar te nemen.

Bovenaan ziet u dan Criteria sjabloon staan, waar u de 4 basissjablonen kan terugvinden, door op het pijltje die naar beneden wijst, naast het veld criteria sjabloon, te klikken.

Door één van deze sjablonen te kiezen, zal u zien dat de instellingen (aangevinkte vakjes) zullen wijzigen naargelang de gekozen sjabloon.

Het grote verschil tussen de 4 basissjablonen, bevindt zich op het niveau van de Opmaak opties.

• Enerzijds zal u Lijst met punten zien aangevinkt. U zal dus de aangevinkte punten in een kolomvorm weergegeven zien. Indien u deze functie aangevinkt, kan u kiezen welke kolommen, (welke informatie) u over deze punten wilt zien.

Daarom zal er hieronder Kies je kolommen tevoorschijn komen.

U kan dan klikken op de kolommen die u wenst te zien, om hierna op het pijltje die naar rechts wijst te

klikken en te verplaatsten naar de zichtbare kolommen in uw verslag.

Ziehier een voorbeeld nadat u het vakje Lijst met punten heeft aangevinkt + kolommen heeft ingesteld :

• Anderzijds kan u u de details van de punten zien door het vakje Details van de punten aan te vinken.

Bij sommige sjablonen zijn beide aangevinkt, dus de punten zullen op deze twee manieren in het verslag weergegeven worden.

Standaard lijst met punten

Opsomming punten

Standaard lijsten met punten(met lokalisatie)

Gedetailleerde lijst met punten