Wat is APROPLAN?

Lola Ricca -

APROPLAN is een collaboratief en een communicatief platform dat gebruikt wordt om efficient bouwprojecten te beheren. Maak er punten mee op, vanop de werf met een foto en een plan eraan gelinkt. Stel lijsten op, bekijk de laatste versies van documenten en nog zo veel meer

Elke deelnemer aan het bouwproject wordt dankzij deze unieke en veilig platform op de hoogte gebracht van de laatste aanpassingen.

APROPLAN kan gebruikt worden op PC, Mac, iPad en Android.