Verslag aanmaken

Lola Ricca -

Dankzij de beschikbare gedetailleerde printopties kan u op maat opgestelde verslagen opmaken met APROPLAN.

1) U wenst alle gefilterde punten af te drukken:

Klik bovenaan rechts op de print-icoon

2) U wenst enkel de geselecteerde punten af te drukken:

U zou dan de gewenste punten moeten aanvinken, om hierna op de print-icoon te klikken

Nadat u op de print-icoon heeft geklikt, komt er een kader met de verschillende afdrukopties tevoorschijn, die in de volgende F.A.Q. beschreven worden.

Previsualisatie van het verslag

Om een algemeen beeld te krijgen over het verslag kan u een voorbeeld bekijken door op Preview te drukken, onderaan links.

! Enkel de eerste 50 punten zijn zichtbaar in het voorbeeld van het verslag!