Logo

Lola Ricca -

U kan één tot 3 logos toevoegen in uw verslag door te klikken op het pijltje die naar beneden wijst:

• Geen logo
  • Logo gebruiker: De logo die zich in de instellingen van uw account bevindt
  • Logo van het project: De logo die zich op de thumbnail van uw project bevindt
  • Gepersonaliseerde logo: waarbij u dan rechtstreeks terechtkomt in de documenten van uw bureaublad.

• Eenmaal ik heb gekozen welke logo('s) ik wil weergeven in mijn verslag, kan ik ook aangeven of ik de logo links, in het midden of rechts bovenaan wil zien.

• Daarbij kan ik ook het vakje selecteren "Logo op elke pagina weergeven"

Voorbeeld

Dit is de logo van mijn project die ik gekozen heb en in mijn verslag wordt weergegeven, ik geef ook aan dat ik deze links wil weergeven.

De logo wordt dus altijd bovenaan in het verslag weergegeven.