Opmaakopties

Lola Ricca -

Bij het opmaken van uw verslag kan u kiezen tussen de verschillende opmaakopties, om zo uw gepersonaliseerde verslag op te slaan of af te drukken.

• De puntenlijst: kan weergegeven worden zonder plannen en foto's, met plannen en lokalisatie, met plannen en foto's of enkel met plannen. Daarbij kan u kiezen om het onderwerp op één lijn weer te geven.

• De kolommen van de puntenlijst: Nadat u het vakje puntenlijst heeft aangevinkt omdat u de lijst met de punten in uw verslag wilt zien, kunt u eronder ook kiezen welke kolommen (gegevens) u over deze punten wenst weer te geven in het verslag door de nodige vakjes aan te vinken. U kan de volgende gegevens weergeven in het verslag: nummer van het punt, het onderwerp, de status, de categorie, het lokaal, de toegewezen persoon, de vervaldatum, de datum, de auteur, de bijlagen (er wordt aangegeven of er bijlagen zijn of niet), belangrijk en lijst waarin het punt zich bevindt.

• U kan ook kiezen in welke volgorde u deze gegevens (kolommen) wilt weergeven, aan de hand van een drag & drop (icoon 2 horizontale streepjes op de afbeelding hierboven). U zou dus eerst de kolommen die u wilt zien moet aanvinken (vakje wordt groen) en éénmaal dit gedaan werd, zijn ze geactiveerd en kunnen ze geslepen worden naar boven en beneden, om zo te kiezen welke kolom eerst komt, welke daarna enz.

• De vakjes naast de kolommen Nummer en Onderwerp van het punt worden altijd in het grijs weergegeven omdat deze automatisch zichtbaar zijn in het verslag.

Voorbeeld Puntenlijst:

• Weergave van de plannen met nummers van de punten

• Weergave van de plannen met tekeningen (tekeningen die u heeft aangemaakt op een plan, noteer dat een pin van een punt ook als een tekening wordt beschouwd)

• Details van de punten (Enkel met foto's, met plannen en foto's, met plannen en lokalisatie, zonder plannen en foto's) waarin u de optie krijgt om de foto's in een A5-formaat af te drukken en/of één punt per pagina af te drukken en/of de aanmaakdatum weer te geven.

Voorbeeld Details van de punten:

• Gearchiveerde punten inbegrepen

• Excel-bestand toevoegen: Door dit vakje aan te vinken, zal er een Excel-bestand van de geselecteerde punten of alle punten, naargelang wat u heeft gekozen, ingevoerd worden in het APROPLAN-verslag. U kan ook hiernaast op Download klikken, om een Excel-bestand van de punten meteen in de Downloads van uw computer of Mac te verkrijgen. (De foto's en document zijn hier niet inbegrepen)

• Voeg het PDF-plan(-nen) in hun origineel formaat toe

• U kan kiezen om de datum en het uur te verbergen van de foto's

• De informatie van de auteurs weergeven: keuze tussen naam, rol en bedrijf

• U kan een voorblad toevoegen en dat u kunt uploaden door op het upload-icoontje te klikken

• U kan ook bijkomende informatie invoeren in het verslag, door het vakje aan te vinken om hier dan tekst te kunnen invoeren