Document downloaden

Lola Ricca -

U kan op elk moment documenten downloaden vanuit APROPLAN om deze op uw bureaublad te verkrijgen.

U kan ze document per document downloaden, of u kan er meerdere tegelijk downloaden.

Hier zit een limiet in, u kunt 10 documenten tegelijk downloaden zonder 50MB te overschrijden.

Wat de foto's betreft, kunt u er 50 tegelijk downloaden, zonder 50MB te overschrijden.

Een document downloaden:

• Om een document te downloaden, zou u met uw cursor over het punt heen moeten gaan om hierna op het download-icoontje te klikken.

• Afhankelijk van uw browser komt er dan een pop-up tevoorschijn, waar u kan kiezen om het document te Openen of te Downloaden en klik hierna op OK. Het kan ook zijn dat de download meteen start zonder dat er een pop-up tevoorschijn komt.

• Indien u het document downloadt vanuit APROPLAN, komt het terecht in de downloads van uw computer of Mac.

Meerdere documenten tegelijk downloaden:

• Om meerdere documenten tegelijk te downloaden, zou u de vakjes links naast de documenten moeten aanvinken om hierna bovenaan rechts op het Download icoontje te klikken.

• U krijgt dan een melding, onderaan links, dat u op de hoogte wordt gehouden van zodra de documenten klaar zijn om te worden gedownload.

• Deze melding komt hierna tevoorschijn om aan te geven dat de documenten klaar zijn om gedownload te worden, u dient gewoon op Download te klikken.

• De documenten komen hierna weer terecht in uw downloads.