Lijst aanmaken en wijzigen

Lola Ricca -

Nadat u uw project heeft aangemaakt of in een project uitgenodigd werd kan u vanaf een Expert licentie lijsten aanmaken.

Hiervoor dient u op de thumbnail van het project te klikken, om op die manier in het project terecht te komen en hierna onderaan rechts op de groene_plus_knop.png knop te klikken.

U komt dan terecht in de Algemene informatie van de instellingen van de lijst, waar u de volgende velden kan bewerken.

De velden die een sterretje sterretje.png bevatten zijn verplichte velden.

* Titel: Hier kan u de titel van uw lijst invullen

Type nummering: Hier kan u kiezen op welke manier de symboliek van uw later ingevoerde punten zullen weergegeven worden, zie onze F.A.Q hieromtrent.

* Datum: Dit wordt automatisch ingevuld op de datum waarop u de lijst aanmaakt, maar kan steeds gewijzigd worden.

Verdieping: Dit is een open veld

* Code: Dit veld wordt automatisch ingevuld met de 4 eerste letters van de titel van de lijst, maar kan steeds gewijzigd worden.

Eerste versie nummer: Bij het aanmaken van de lijst kan u kiezen vanaf welke versie nummer u aan de slag wilt gaan.

Auteur: Wordt altijd automatisch ingevuld met de naam van de persoon die de lijst aanmaakt Achteraf wanneer u deelnemers heeft uitgenodigd in die lijst, heeft u nog de mogelijkheid om de auteur te wijzigen naar één van de deelnemers uit uw lijst.

Gebouw: Dit is een open veld

Eenmaal dit ingevoerd werd kan u uw gegevens opslaan door bovenaan rechts op het het harde schijf icoontje te klikken of u kan deze gegevens ongedaan maken door op het kruisje te klikken die zich er rechts naast bevindt om zo terug te keren naar het lijstoverzicht van het project.

Verslag informatie

Nadat u deze gegevens heeft opgeslagen kan u deze achteraf nog bewerken door op het potlood icoontje te klikken bovenaan rechts  en / of naar de volgende stap te gaan Verslag informatie

De informatie die u hier kan invullen zal dan ook terecht komen in de verslagen die u achteraf verwerkt.

• Hoofding van het verslag
  • Voetnoot van het verslag
  • Bijkomende informatie

U dient op het potloodje rechts bovenaan te klikken om deze gegevens te kunnen invullen / bewerken, om hierna uw gegevens op te slaan door op het hardeschijf icoontje te klikken die zichtbaar wordt nadat u de velden ingevuld / bewerkt heeft.

Getransfereerd

Hier kan u de documenten die u buiten APROPLAN heeft doorverzonden manueel invoeren, om hier een historiek van bij te houden, door onderaan rechts op het + icoontje te klikken.

U kan een de volgende gegevens invoeren:

• Naam bestand
  • Datum waarop het document werd doorverzonden
  • Van (naam afzender)
  • Naar (naam ontvanger)
  • Goedgekeurd?

Lijst wijzigen

Om een aangemaakte lijst nadien te wijzigen, zou u:

• Op de thumbnail van het project moeten klikken
  • U zal dan de gepersonaliseerde lijsten (groen) en de publieke en privé lijst kunnen waarnemen (afhankelijk van uw licentie)
  • Door met uw cursor over de gepersonaliseerde lijsten (groen) te gaan zal u het wiel icoontje kunnen waarnemen rechts, waarmee u de instellingen van de lijst kan wijzigen.
  • U komt dan weer terecht in de instellingen van de lijst die hierboven worden toegelicht.