Definieer de lokalen

Lola Ricca -

Wanneer u de lokalenstructuur definieert, heeft u 3 mogelijke opties:

• Wijzigen
  • Importeer vanuit Excel
  • Importeer een structuur vanuit een ander project

Met de functie wijzigen kan u lokalen toevoegen op het niveau 1 en 2.

Hiervoor zou u op de Screen_Shot_2017-06-27_at_16.12.23.png moeten klikken

• Voer een code en naam in van het lokaal niveau 1.
  • Voer een code en naam van het lokaal niveau 2.

De functie Opslaan, bovenaan rechts geeft u de mogelijkheid om alle ingevoerde lokalen op te slagen.

Met de functie Importeer vanuit Excel Screen_Shot_2017-06-27_at_16.18.21.png kan u een gepersonaliseerde lokalenlijst aanmaken vanuit Excel.

Met de functie Importeer vanuit een ander project kan u lokalen invoeren die afkomstig zijn uit een ander project. Voor meer informatie hieromtrent zou u hier moeten klikken.

Met de functie Annuleren wordt dit kader gesloten zonder enige wijziging te brengen aan uw structuur.