Geef een deelnemer toegang tot de documenten van het project

Lola Ricca -

De gebruiker die een nieuwe deelnemer uitnodigt, kan deze deelnemer toegang verlenen tot de mappen en submappen van zijn of haar keuze.

Opmerking: Standaard heeft een nieuwe deelnemer op het project geen toegang tot de documenten.

1) Open de sectie deelnemers in het volledige project

2) Klik op het icoon beheren Capture_d__cran_2017-07-11___11.16.42.png bovenaan rechts

3) Klik op de functie  mappen beheren

4) Klik dan op het potloodje Capture_d__cran_2017-07-11___13.21.15.png  bovenaan rechts van uw scherm om te wijzigen, om op die manier de deelnemers naar u keuze toegang te verlenen tot bepaalde mappen en submappen. Vergeet uw wijzigingen niet op te slaan Capture_d__cran_2017-07-11___13.24.25.png