Algemeen scherm: deelnemersscherm

Lola Ricca -

Indien u klikt op de sectie Deelnemers in het Volledig project (Bovenaan links, kan u de projectnamen zien en juist onder de naam kan u zien waar u zich in het project bevindt: in het volledig project of een bepaalde lijst komt u komt dan terecht in:

1. De deelnemers van het volledig project in dewelke u het volgende kan zien:

• De naam van de gebruiker
  • De toegangsrecht van de gebruiker op het volledig project
  • Het e-mailadres van de gebruiker
  • De bedrijfsnaam van de gebruiker
  • De rol of functie van de gebruiker op het project

2. Wanneer u met uw cursor over een deelnemer gaat zal u drie extra functionaliteiten zien:

Capture_d__cran_2017-07-10___15.26.11.png Verzend een e-mail met taken: met deze functie kan u de toegewezen taken verzenden naar de deelnemers in één klik