Formulieren op de webversie van APROPLAN

Christophe Sturbois -

Om toegang te krijgen tot de Formulieren op de webversie van APROPLAN moet u het project of de lijst openen en op Formulieren aan de linkerkant van het scherm klikken.

U kunt alle Formulieren in verband met het project of een specifieke lijst zien.

Het is mogelijk om een formulier in een Excel-bestand te exporteren.

Om dit te doen moet u de gewenste formulier(en) selecteren en op het exporticoontje klikken. (pijl in de rechterhoek)

Met deze export kunt u de rauwe gegevens voor uw interne dashboards genereren.