Een Formulier maken en bewerken

Christophe Sturbois -

Let op, alleen verantwoordelijken en admins kunnen een Formulier maken.

Klik op je iPad op de groene << + >> knop onderaan je scherm.

Selecteer dan Formulier om een nieuw formulier te maken.

U heeft de keuze tussen 3 categorieën sjablonen. (Veiligheid - Kwaliteit - Milieu).

Selecteer het sjabloon dat u wenst te gebruiken door het in uw gekozen categorie te selecteren.

Op het volgende scherm moet u de algemene informatie van uw formulier invullen.

- Naam

- Lijst (selecteer een lijst uit de droplist)

- Categorie (Link de categorie van uw keuze uit de droplist)

- Vervaldatum

- Toegewezen persoon (Opgelet: alleen de toegewezen persoon kan het formulier invullen en afronden)

Vergeet niet op te slaan nadat u deze informatie hebt ingevuld.

Er zijn 3 verschillende statussen voor een formulier.

- Te doen

- In uitvoering

- Gedaan

Zodra een formulier is afgerond, kan de verantwoordelijke / admin het niet meer bewerken.

Uw formulier is nu aangemaakt.

Alle deelnemers (buiten onderaannemers) die in het project / lijst werden uitgenodigd, kunnen deze formulieren bekijken.

Door op de 3 kleine punten in de rechterhoek te klikken, kunt u het formulier naar een lijst verplaatsen of bewerken.

Opgelet: U kunt alleen de Formulieren die de status van "te doen" of "in uitvoering" hebben bewerken. U heeft toegangsrechten van verantwoordelijke of admin nodig om formulieren te bewerken. Admins kunnen alle formulieren bewerken, en verantwoordelijke kunnen formulieren bewerken die zij hebben gemaakt.