De lijst met statussen van de punten veranderen

Eveline -

Met de verschijning van de html pagina hebben we de lijst met de statussen van de punten aangepast die u kan zien tijdens het ontwerpen/ wijzigen van een project.

Elk van de 3 kolommen omtrent de HTML pagina :

• Wanneer u een status aanvinkt (bijvoorbeeld : de status lopende) met het vakje HTML To do (= html te doen), geeft dit de mogelijkheid aan de onderaannemer om in zijn html pagina alle punten te zien waarin de taken te realiseren zijn. (Tab 1 van de html pagina).

• Wanneer u een status aanvinkt met het vakje HTML Done ( = html gedaan) (bijvoorbeeld : de status gecheckt), geeft dit de mogelijkheid aan de onderaannemer om in zijn html pagina alle punten te zien die al gerealiseerd zijn. (tab 2 van de html pagina).

• Wanneer u een status aanvinkt met het vakje status will be used to close a point on the dedicated tasks page (= knop gedaan) , heeft de onderaannemer de mogelijkheid om te klikken op  de knop gedaan, zodat hij op die manier kan aanvinken welke punten gerealiseerd zijn. (Tab 1 van de html pagina). Enkel een status kan gelinkt zijn met deze knop

« Inleiding