Documenten opladen via iOS

Eveline -

Open het PDF-bestand dat u via mail hebt ontvangen, of een PDF dat online beschikbaar is, en selecteer openen in AproPLAN.

APROPLAN wordt geopend en vraagt u de toestemming voor het invoeren van het document. Daarna moet u het Project / Folders kiezen waarbinnen u dit document wilt bewaren.

TIP! : Het is niet mogelijk om een versie van een document te uploaden via iOS

« Documenten uploaden op de Web applicatie Documenten vanop uw computer of Dropbox uploaden »