Documenten vanop uw computer of Dropbox uploaden

Eveline -

Het toevoegen van een document in uw project kan op twee manieren gebeuren :

• Toevoegen vanuit het Bureaublad :

Doorloop uw computer en selecteer het document dat u wenst toe te voegen aan uw AproPLAN dossier.

• Toevoegen vanuit Dropbox :

U kan gebruik maken van u al reeds bestaande Dropbox account in AproPLAN of deze toevoegen door te klikken op de +.

Voeg uw Dropbow ID. Dit kan een naam of e-mail adres zijn.

U zal dan doorgevoerd worden naar een internet pagina, waar u zich kan aanmelden op uw Dropbox account en ze op deze manier linken aan AproPLAN.

Alle geslecteerde documenten vanuit u bureau EN dropbox zijn gelijst, gereed om te worden opgeladen. Wijzig de titel hiervan, indien nodig (weergegeven in AproPLAN).

Klik op opslaan om het document up te loaden.

Tip : U kan gebruik maken van het klein vuilbakje naast elk document, om ze te kunnen verwijderen indien nodig.

« Documenten opladen via iOS Werkdocument vs. Brondocument »