Vergelijk versies van een document op de web applicatie

Eveline -

U kan de verschillende versies van de documenten  ook op de web applicatie vergelijken.

De aanbevelingen die werden aangegeven in de F.A.Q vergelijk de versies van een document op Ipad zijn identiek voor de web.

Om verschillende versies van een document op de web te vergelijken :

• Selecteer en geef een document weer met verschillende versies.
  • Klik op vergelijk versies en zoom in op het document.
  • Selecteer de versies die u wilt vergelijken.

• Geef de verschillen weer dankzij de knop Toon verschillen.

« Vergelijk versies van een document op iPad Organiseer uw documenten - Drag & Drop functie »