Organiseer uw documenten - Drag & Drop functie

Eveline -

Eenmaal uw documenten zijn opgeladen binnen AproPLAN, kan u ze gemakkelijk van het ene naar het andere dossier verplaatsen met een drag & drop- handeling

Drag & Drop: selecteer uw document en sleep deze naar een andere map of submap met uw muis.

Opgelet!

Om een document van het ene naar het andere dossier te verplaatsen, moet u de persoon zijn die het document opgeladen heeft, of de Admin toegangsrechten hebben op het project.

U kan uw photo's op die manier delen, dat u met uw i Pad/ iPhone neemt (of een ander toestel met de functie foto) door die te 'glijden' naar een gedeelde dossier.

* Om een mappen of supmappen te delen met de andere deelnemers van het project, moet u naar de sectie deelnemers gaan en hierin op de functie "Beheren" klikken.

« Maak een rapport van uw vergelijking Informatie over het document »