Een punt aanmaken op de WEB

Eveline -

U heeft verschillende mogelijkheden om punten aan te maken met AproPLAN.

De algemene punten :

• U kan algemene punten toevoegen, die niet gelinkt zijn aan een specifiek document. Dit zijn punten die gezien worden als algemene opmerkingen in een verslag.

Hiervoor :

• Open of maak een lijst aan.
  • Naargelang de puntenlijst die u geselecteerd heeft, zal u de menu activeren waar u de punten van het project ziet (volledig project) of de menu waar u de punten van de puntenlijst (alle andere soorten lijst).

U zal opmerken dat de kleur van de bovenste strook zich aanpast in functie van de type lijst dat u gekozen heeft.

• Volledig project.

Klik op Overzicht om uw punten in een rooster te bekijken en filteren

Het Overzicht in het volledig project (enkel beschikbaar vanuit het volledig project + een Enterprise licentie)

• Gepersonaliseerde lijst.

• U kan een punt toevoegen door gebruik te maken van de functie toevoegen.
  • Noteer de informaties van het punt.
  • Vul de verschillende velden in en klik op opslaan.

De punten die aangemaakt werden op de documenten :

• Als u een punt op een plan wenst aan te maken, moet u één van de plannen openen gelinkt aan eenderd welke lijst of project (volledig project) en het punt aanmaken.

Hiervoor :

• Open de menu bekijk de documenten van de lijst.
  • Selecteer het document en dubbelklik op de afbeelding van het plan om deze te openen of selecteer het icoon bekijk de details van het document.

• Voeg een punt toe met de functie punt toevoegen. (Bovenaan rechts van het scherm).

• Selecteer de pin  (bovenaan links in het scherm, juist naast de  icoon met het handje) of eender welk ander type tekening dat u aanmaakt op het plan en lokaliseer het punt op de plan.

• Noteer de informaties van het punt.
  • Vul de verschillende velden in en klik op opslaan.

Tip : Het vakje Belangrijk aanduiden heeft geen gevolg. Een ! zal weergegeven worden bij het belangrijke punt in de lijst.

« Een punt aanmaken op IOS Panoramisch overzicht »