Kopieer punten op iOS

Eveline -

Door de punten kopiëren maakt u een exacte kopie van het punt, op dezelfde locatie. De kopie van het punt kan wel altijd gewijzigd worden.

Om het punt te kopiëren, open het punt en  klik  op kopiëren :

Er wordt dan een nieuw punt toegevoegd. Dat punt kan gewijzigd worden (zie hieronder) en de locatie ervan kan eveneens gewijzigd worden.

U hoeft  gewoon op het document te klikken om deze te openen.

I

En hierna op het handje klikken, bovenaan llinks van het plan om deze uiteindelijk te verplaatsen naar een andere locatie.

Vergeet niet de wijziging op te slaan.

Bij een kopie wordt enkel het nummer van het punt gewijzigd

« Foto's en documenten toevoegen aan punten via iPad Wijzig een punt »