Punt opslaan en toevoegen

Eveline -

Op de iOS applicatie :

Om gemakkelijk een nieuw punt toe te voegen, kan u gebruik maken van de functie punt opslaan en toevoegen. Door middel van deze actie zullen alle velden (behalve het onderwerp en de inhoud van de tekst) automatisch in het nieuwe punt worden ingevoerd

Wanneer u een algemeen punt aanmaakt :

Wanneer u een punt aanmaakt vanaf een document :

• Activeer de knop veelvoudig punten toevoegen.

Wanneer u het vorige punt niet langer wenst te kopiëren, dan is het voldoende om deze uit te schakelen.

« Panoramisch overzicht Foto's en documenten toevoegen aan punten via iPad »