Multi-wijzigingsactie

Eveline -

• Via ios :

Wijzig meerdere punten tegelijkertijd danzkij de multi-wijzigingsactie. (knop: vierkantje + pijltje die naar buiten wijst)

Op iOS, kan u de status veranderen en verschillende opmerkingen tegelijkertijd archiveren of desarchiveren.

• Via de web :

Multi-wijzigingsactie in de lijsten:

Wijzig verschillende punten tegelijkertijd dankzij de knop multi-wijziging.  Ga naar de web om andere velden te wijzigen met de multi-wijzigingsactie.

Tip: Win hiermee tijd en wijzig lijsten, de vervaldatums  en alle andere velden met de muti-wijzigingsactie voor meerdere punten tegelijkertijd.

1)

2)

Multi-wijzigingsactie in het panoramisch overzicht :

Selecteer meerdere velden, zodat het menu multi wijzigingsactie afgebeeld wordt, precies zoals in de menu lijst.

De regels gelden ook  in het tabblad  punten.

« Wijzig een punt Mijn punten filteren »