Dezelfde algemene punten gebruiken in al mijn puntenlijsten

Eveline -

Sommige punten (algemene punten)  kunnen vaak terugkeren en vaak besproken worden tijdens elke werfvergadering. Als u die algemene punten niet elke keer opnieuw bij elk nieuw puntenlijst wenst op te stellen, heeft u de mogelijkheid om deze algemene punten te  kopiëren van de ene puntenlijst naar de andere.

Hiervoor :

• Selecteer het aantal punten dat u moet kopieren en klik op de functie Kopieer naar

• Selecteer dan de lijst vanwaar u de punten moet kopieren en valideer met ok.

« Druk het rapport af Vergadering van de werf: werk verdelen »