Maak PDF (of Excel) puntenlijsten om te overhandigen aan de verantwoordelijken

Eveline -

Al u punten worden bijééngebracht in de sectie punten van het volledig project. U kan ze filteren om een algemeen overzicht te hebben van u punten doorheen de verschillende puntenlijsten.

In de loop van de verschillende werf bezoeken, heeft u heel wat verschillende punten verzameld, toegewezen waarschijnlijk aan dezelfde personen. Verzamel dus al deze punten voor éénzelfde persoon, de schilder bijvoorbeeld, en maak er een een PDF rapport van waarin al zijn taken worden weergegeven.

Via de klassieke weergave van de punten :

• Eerst en vooral, moet u selecteren wat u zoekt : alle punten, open punten, gearchiveerde punten.

• Filter daarna op basis van een veld, voeg zoveel velden toe dat u wenst. Om de lijst met u gewenste punten te verkrijgen.
  • Type in het opzoekingsveld algemeen of zoek op basis van de persoon in dienst voorbeeld: schilder.

Op die manier kan u een lijst met punten maken die volbracht moeten worden, die gefilterd zijn per categorie.

vanaf het panoramisch overzicht :

• Gebruik de filter methode en selecteer de punten die afgedrukt moeten worden.

Tot slot, druk een PDF document af of een  bestand *.Xls en geef die aan de schilder.

« Vergadering van de werf: werk verdelen