Het formaat van de data komt niet overeen met mijn taal instellingen op de ipad? Hoe kan ik dit wijzigen?

Eveline -

Het formaat van de datums wordt geregeld met de regionale instellingen.

Als u de taal van uw ipad wijzigt, let er dan op dat u ook de regionale instellingen wijzigt.

Ga naar de algemene instellingen van uw toestel :

• Kies Internationaal
  • Wijzig de taal van uw toestel
  • Selecteer  regioniaal om zowel de taal als de datum te wijzigen.

De datums zullen dan wel overeen komen met de taal van uw toestel.

« Het login schermpje wordt niet weergegeven als ik met Firefox werk. Wat moet ik doen?  Ik kan geen Silverlight installeren op mijn PC? »