Ik kan geen Silverlight installeren op mijn PC.

Eveline -

AproPLAN werkt jammer genoeg enkel met Silverlight.

De installatie van Silverlight wordt stapsgewijs uitgelegd bij de eerste aanmelding. Door de verschillende etapes te volgen wordt Silverlight op uw computer geinstaleerd.

Als u de rechten niet hebt om iets te installeren op uw computer, gelieve uw IT verantwoordelijke te contacteren

« Het formaat van de data komt niet overeen met mijn taal instellingen op de ipad?  Hoe moet ik mijn Silverlight Cache leegmaken? »