Hoe moet ik mijn internet Cache leegmaken en aan de laatste AproPLAN versie geraken?

Eveline -

Het is belangrijk om af en toe de cache van de browser leeg te maken om te voorkomen dat hij te veel plaats inneemt op de harde schijf van de computer/Mac

SAFARI

• Klik op het menu van Safari.
  • .. dat opent een schermpje. Klik op "Empty the cache".

• U hebt nu toegang tot de laatste versie van alle website die u nu bezoekt.

FIREFOX

• Ga naar TOOLS.
  • Verwijder "Recent history".
  • Duid alle vakjes aan en bevestig.

Internet explorer

• Ga naar het menu Tools , rechts bovenaan.

• Kies "Internet Opties".
  • In het tabblad "Algemeen".
  • Kies "verwijderen".
  • En bevestig.

zie ook http://www.browserchecker.nl/cache-bestanden-verwijderen

« Hoe kan ik AproPLAN 2 op mijn ipad updaten? Voor welke verrichtingen is een internet verbinding noodzakelijk? »