Hoe moet ik mijn account activeren?

Eveline -

Bij het aanmaken van een account hebt u een email van AproPLAN ontvangen met een link om uw account te activeren (zie de spam folder).

U kan AproPLAN gedurende 78 uur gebruiken zonder de account te activeren.

Om het te activeren hoeft u enkel op activeren te klikken in de email.

Voor veiligheidsredenen zijn de links in de emails (activatie) geldig gedurende 48 uur.

Als de link ongeldig is kan u hem niet meer gebruiken u moet dan naar https://app.aproplan.com gaan en uw login en wachtwoord invoeren.

• Klik hierna op aanmelden, op dit moment zal er een bericht tevoorschijn komen : Uw account werd nog niet geactiveerd, klik hier om een nieuwe activatie mail te ontvangen.
  • Klik op de activatie mail verkrijgen. Een nieuwe mail zal dan verstuurd worden, open ze en klik op activeren.

Uw account is vanaf nu actief.

Als het niet lukt kan u contact met ons opnemen via support@aproplan.com, wij zullen het nodige doen.

« Hoe moet ik een AproPLAN account aanmaken? Wachtwoord vergeten? »