Ik ben uitgenodigd op AproPLAN. Hoe moet ik aanmelden?

Eveline -

Bij de uitnoding heeft u een email ontvangen ( als hij niet in uw mailbox zit, kijk dan in uw spams).

• Open deze email.
  • Klik op account activeren.
  • Voer de login en het wachtwoord in dat u terug kan vinden in de email*.
  • Eenmaal dat u aangemeld bent, kan u uw persoonlijke informaties en wachtwoord wijzigen :

• Klik op instellingen

• Blijf in de menu informatie van het account.

• Selecteer de tab wijzig wachtwoord.

• Vul de gevraagde gegevens in.

* Als u geen email hebt ontvangen en u deze ook niet terugvindt in uw spams, gelieve ons te contacteren op : support@aproplan.com

« Waar kan ik mijn verbruik checken? Hoe kan ik de helpdesk contacteren? »