Hoe kan ik de helpdesk contacteren?

Eveline -

U kan één van uw vragen hier waarschijnlijk terugvinden of u kan onze release notes raadplegen ter verduidelijking.

Als u geen antwoord vindt op uw vraag (-en), kan u ons een mailtje sturen op: support@aproplan.com.

Het support team zal u met plezier verder helpen.

•  U kan heel gemakkelijk contact opnemen met ons, door te gaan naar de startpagina van AproPLAN en te klikken op de functie : Hulp nodig ?

• Wanneer u dit scherm heeft geopend, zal u de mogelijkheid krijgen om de functie contacteer ons te gebruiken.

« Ik ben uitgenodigd op AproPLAN. Hoe moet ik aanmelden? Hoe moet ik afmelden? »