Hoe kan ik mijn persoonlijke notificaties wijzigen?

Eveline -

APROPLAN brengt u dagelijks op de hoogte van alle nieuwigheden in uw project.

Naar wens kunt u enkel een mail met de taken die u toegewezen zijn, ontvangen, een mail met alle nieuwe informatie in het project of beiden.

Hiervoor moet het volgende ingesteld worden :

• Klik op instellingen.

• Blijf in de menu accountgegevens.

• Activeer de functie verzend een dagelijkse mail met mijn activiteiten als u een overzicht van alle nieuwigheden van uw projecten wenst te ontvangen. U kunt ook bepalen hoelaat u deze mail wenst te ontvangen.

U kunt ook voor de mail met mijn taken kiezen : u krijgt dan enkel de punten waarvoor u de toegewezen persoon bent.

« Hoe kan ik mijn LOGO uploaden? Waar kan ik mijn verbruik checken? »