Waar kan ik mijn verbruik checken?

Eveline -

U kan de informaties omtrent uw AproPLAN licentie bekijken in de administratie console :

• U moet op de menu bovenaan rechts van het scherm klikken om de instellingen te vinden.

• Selecteer de menu informatie licentie.

U zal in de onderstaande tabel de informaties omtrent u licentie terugvinden :

• Het type pakket.
  • De startdatum.
  • De einddatum.
  • De volgende invoice datum.

U heeft de mogelijkheid om  uw licentie te upgraden, zodat deze nog efficiënter is.

Hiervoor klikt u op de functie upgrade licentie.

In deze tabel, ziet u alle informatie omtrent de soorten pakketten met daarbij de verschillen tussen de pakketten en de prijzen.

De prijzen zijn zichtbaar naargelang de betalingsmethode, jaarlijkse of maandelijks.

« Hoe kan ik mijn persoonlijke notificaties wijzigen? Ik ben uitgenodigd op AproPLAN. Hoe moet ik aanmelden? »