Wat is AproPLAN?

Eveline -

AproPLAN is een collaboratie en een communicatie platform dat gebruikt wordt om efficient bouwprojecten te beheren. Maak er  punten mee  op, vanop de werf met een foto en een plan eraan gelinkt. Stel lijsten op, bekijk de laatste versies van documenten en nog zo veel meer

Elke deelnemer aan het bouwproject wordt dankzij deze unieke en veilig platform op de hoogte gebracht van de laatste aanpassingen.

AproPLAN kan gebruikt worden op PC, Mac en iPad.

AproPLAN (iOS) werkt met een iPad1 (of een nieuwere versie).

De ontwikkelaars werken ook aan de Android versie, deze zal beschikbaar zijn rond het einde van dit jaar 2016

« VIDEO - Inleiding video

Hoe moet ik AproPLAN2 installeren op mijn iPad? »