Wachtwoord vergeten?

Eveline -

Als u uw wachtwoord vergeten bent, vraag dan een nieuwe aan:

• Ga naar de web applicatie https://app.aproplan.com, omdat u uw wachtwoord niet kan wijzigen op de iPad.
  • In het inlogschermpje klikt u op wachtwoord vergeten ?

• Het systeem vraagt dan uw  login (emailadres) en stuurt u een nieuw wachtwoord door te klikken op verzenden.

• Meldt u nu aan met uw nieuw wachtwoord dat u via mail verkregen heeft en vergeet niet om deze te veranderen éénmaal dat u in de applicatie bent.

U kan dus zelf uw wachtwoord veranderen wanneer u aangemeld bent, wanneer u maar wil.

• Klik op instellingen.

•  Blijf in de menu informatie van het account.

• Selecteer de tab verander het wachtwoord.

• Vul de gevraagde informatie in.

Tip : Vergeet niet om uw nieuw wachtwoord te gebruiken wanneer u zich gaat aanmelden op uw iPad.

« Hoe moet ik mijn account activeren? Hoe kan ik mijn LOGO uploaden? »