Project aanmaken in AproPLAN

Eveline -

Een goede projectstructuur opmaken zal u heel wat tijd besparen. Om een project succesvol te maken moet er vanaf het begin een goede structuur opgebouwd worden.

Alhoewel u een nieuw project op uw tablet  kan aanmaken, raden wij u aan het nieuwe project via de web applicatie te creëren.

Wanneer u op start uw projecten klikt, in de welkompagina, kan u een project aanmaken in een paar stappen, zoals hieronder wordt weergegeven :

• Selecteer de weergave van uw projecten onder vorm van een lijst of een tab.

• Selecteer de + om een nieuw project aan te maken of door op de functie maak een nieuw project aan te klikken.

• Vul de algemene informatie in van het project. (Naam, code, adres,...)

• Valideer de verwezenlijking van uw project door te klikken op de knop opslaan.

• U kan uw categorieën (en onderwerpen) van uw project aanmaken door te klikken op het volgende icoon bovenaan :  Categorieen

• U kan uw lijst met uw lokalen toevoegen door ofwel te klikken op het volgende icoon : Lokalen

• U kan uw gepersonaliseerde statussen instellen: door op het volgende icoon bovenaan te klikken: Statussen

Opmerking : U zal meer informatie vinden over de personalisatie van de categorie, lokalen en statussen in de gedetailleerde F.A.Q. gelinkt aan dit onderwerp.

Tip :  U kan de structuur van de categorieën en lokalen ook uit een bestaand project . Hiervoor moet u gebruik maken van de functionaliteit importeer de structuur van een ander project.

« De werking van de introductiepagina Algemene informatie over het project »