Definieer de categorieën, subcategorieën en Onderwerpen

Eveline -

Wanneer u de lijst items en de onderwerpen definiëert, krijgt u 4 opties :

•  Terug naar de selectie van een project.
  •  Wijzigen.
  •  Importeer vanuit Excel.
  • Importeer een structuur vanuit een ander project.

De functie wijzigen geeft de mogelijkheid om lijsten,  items  en onderwerpen  toe te voegen in de applicatie.

Hiervoor moet u klikken op:

• Voeg categorie toe : Voer een code in + de naam van een lijst.
  • Voeg subcategorie toe : Voer een code in + de naam van een item.
  • Voeg een onderwerp toe : Noteer het gewenste onderwerp.

De functie opslaan beneden rechts, biedt de mogelijkheid om alle lijs items en onderwerpen op te slaan.

De functie toevoegen vanuit Excel geeft u de mogelijkheid om een gepersonaliseerde lijst te gebruiken vanuit Excel als .Xls bestand.

De functie  importeer een structuur vanuit een project wordt gebruikt om een reeds aangemaakte structuur van een ander project door te voeren naar uw nieuw project.

Selecteer het gewenste project, vink de lijsten, items en onderwerpen aan die u daarna gaat terug nemen en valideer met de functie ok.

De functie annuleren , zal u de mogelijkheid geven om de kader te sluiten zonder enige wijziging aan te brengen aan uw structuur.

Nb: let erop dat u geen twee keer dezelfde code of beschrijving gebruikt, ook voor de eindgebruiker zal het duidelijker zijn

« Algemene informatie over het project Definieer de Lokalen »