Informatie wijzigen van de personen die u heeft uitgenodigd

Eveline -

De applicatie houdt automatisch alle ingevoerde gegevens bij (e-mail adres) via de uitnodiger.

Alle gegevens van de uitgenodigde persoon kunnen daarna gewijzigd / ingevuld worden via de deelnemers fiche.

• Selecteer de deelnemer in de menu van het volledig project.

• Maak gebruik van de functie wijzigen (bovenaan rechts in het scherm ) om de inhoud van de deelnemers fiche weer te geven.

De algemene informaties kunnen op die manier ingevuld worden, zoals bijvoorbeeld het telefoon nummer, het adres, de functie enz.

Daarbij kan u ook door op "Link" te klikken een deelnemer linken aan één of meerdere categorieën.

« Deelnemers toevoegen in een lijst Voeg mensen aan het project toe en nodig ze uit »