Voeg mensen aan het project toe en nodig ze uit

Eveline -

Nu dat u uw project heeft aangemaakt, kan u mensen uitnodigen op APROPLAN om de gegevens over dit project met hun te delen.

Collega’s, aandeelhouders, aannemers, ingenieurs … zouden het ongetwijfeld geweldig vinden om overal toegang te krijgen tot de documenten/plannen van het project, om er notities op te maken, om uitgenodigd te worden tot een lijst en om uiteindelijk uw rapporten te ontvangen!

Om deelnemers toe te voegen in een project :

• Selecteer  het volledig project.

•  Ga naar de menu u bent de deelnemers van het project aan het bekijken.

• Maak gebruik van de functie voeg een deelnemer toe in het project. (Bovenaan rechts van het scherm). Op hem daarna te kunnen uitnodigen.

• Voeg het e-mail adres in van de deelnemer, om ze zo toe te voegen in uw project.

• Selecteer ok om een deelnemer toe te voegen.

• Uw deelnemer is nu degelijk toegevoegd tot het project.
  • Deze wordt in het rood weergegeven en heeft momenteel nog toegang tot niets. U kan zijn toegangsrechten wijzigen (per definite gast), en toegang verlenen tot de mappen waar u toegang tot heeft gekregen, door op de functie "Beheren" te klikken.

Als u een deelnemer wenst toe te voegen vanuit een ander al bestaand project, zullen de details omtrent die deelnemer gekopieerd worden naar het nieuw project.

• Klik hierna op Meer acties en daarna zal de functie uitnodigen beschikbaar zijn, indien u wilt dat de gebruiker een e-mail ontvangt (uitnodiging) om zich aan te sluiten aan het project.

De nieuwe deelnemer zal een waarschuwingsmail krijgen, om hem te melden dat hij toegang heeft tot het project.

Tip : Deelnemers toevoegen tot een project is makkelijker via de web applicatie.

« Informatie wijzigen van de personen die u heeft uitgenodigd Deelnemers toevoegen zonder hen uit te nodigen »