Deelnemers toevoegen zonder hen uit te nodigen

Eveline -

Het is mogelijk om een deelnemer toe te voegen om deze te gebruiken in het Volledig project, zonder dat die persoon in de applicatie zelf moet terechtkomen. Hiervoor, moet u deze gewoon toevoegen, zijn / haar gegevens invullen en hoeft u de deelnemer dus uit te nodigen.

De deelnemers dat niet uitgenodigd zijn zullen in het rood weergegeven worden in de (web) applicatie. Het is mogelijk om indien nodig alle deelnemers uit te nodigen in één klik via de menu beheren.

iOS:

• Op de iPad kan u ook deelnemers toevoegen in een lijst, door op de instellingen (wieltje) en "Lijst wijzigen" te klikken.

• Hier ziet u dan de sectie "Deelnemers", waar u nieuwe deelnemers kan toevoegen door op de + te klikken en de toegangsrechten kan wijzigen door ze te slepen van gast naar medewerker bijvoorbeeld.

Opmerking: Om het overzicht te bekijken van de deelnemers van het Volledig project, moet u op de WEB applicatie gaan.

Een deelnemer kan ook toegevoegd worden bij het aanmaken of wijzigen van een punt :

Let op : Wanneer u een nieuwe deelnemer toevoegt via iOS, heeft deze geen toegang tot de documenten van het project, behalve als u die toegang verleent via de Web applicatie.

« Voeg mensen aan het project toe en nodig ze uit Beheer de persoonlijke gegevens »