Toegang verlenen tot de documenten

Eveline -

De gebruiker die een nieuwe deelnemer uitnodigt moet toegang bieden aan de folders /mappen van het project die de nieuwe deelnemer moet kunnen raadplegen.

Opgelet : Een nieuwe deelnemer aan het project heeft als standaardinstelling toegang tot niets.

1) Klik bovenaan recht op beheren

2) Klik op het tweede icoontje bovenaan mappen

3) En klik op wijzigen, om op die manier toegang te kunnen verlenen aan de deelnemers naar keuze.

4) Vink de vakjes aan waarvan de deelnemer die map mag bekijken en druk op opslaan om de wijzigingen door te voeren.

opmerking: Zoals u kan zien zijn er sommige mappen in het rood aangeduid, in dit geval gaat dit over de map mijn foto's en mijn verslagen, dit wil gewoon zeggen dat u nog aan niemand de toegang heeft verleend tot die map

« Beheer de persoonlijke gegevens Handtekening maken op iPad »