Archiveer punten

Eveline -

Wanneer een punt afgehandeld is, en wanneer het dus niet meer in het rapport weergegeven moet worden, dan kunnen de verantwoordelijken en admins van de lijst het archiveren.

Via de iOS applicatie  :

Deze gearchiveerde punten kunnen geraadpleegd en geactiveerd worden wanneer u dat wilt.

Via de WEB applicatie :

Het is ook mogelijk om meerdere punten te archiveren / ontarchiveren door deze gewoon te selecteren / klikken op archiveren of ontarchiveren.

Dit is de menu waarin u zowel de open als gearchiveerde punten kan zien.

Dit is interessant wanneer u uw punten wilt ontarchiveren.

« Administrator, verantwoordelijke, medewerker of gast in een lijst. Bekijk de afgehandelde punten »