Verschillende mensen gebruiken één betalend account. Kan dat?

Eveline -

Het kan maar wij raden dat zeer sterk af. AproPLAN is een collaboratief platform maar dit kan niet werken als u enkel één account gebruikt.

Daarenboven is het niet mogelijk om samen op één login in te loggen.

En ten laatste, door één account te gebruiken kunnen er conflicten ontstaan waardoor u alle niet-gesynchroniseerde gegevens kunt verliezen.

« Hoe kan ik AproPLAN 2 op mijn ipad updaten? Voor welke verrichtingen is een internet verbinding noodzakelijk? »