Hoe kan ik AproPLAN 2 op mijn ipad updaten?

Eveline -

Bij elke nieuwe versie van AproPLAN 2 krijgt bij de volgende login een waarschuwing te zien. Hierin staat dat een nieuwe versie beschikbaar is. U kan ze dan meteen updaten of verkiezen om het later via de APP Store te doen

Via de App Store

• Open de App Store

• Selecteer UPDATES rechts onderaan

• Klik dan op APROPLAN 2 en klik op UPDATE

Indien u wenst dat de updates automatisch worden uitgevoerd:

1) Zou u naar de "Instellingen" (= wieltje) moeten gaan van uw toestel.

2) Om hier links in de menu te klikken op "iTunes & App store"

3) En "Updates" op actief te verschuiven

« Mijn fototoestel werkt niet in AproPLAN wat moet ik doen? Hoe moet ik mijn internet Cache leegmaken en aan de laatste AproPLAN versie geraken? »