Voor welke verrichtingen is een internet verbinding noodzakelijk?

Eveline -

De meeste acties op AproPLAN zijn mogelijk vanop de werf zonder internet verbinding.

Er zijn echter enkele acties die een internet verbinding vereisen. Wij moedigen u dus sterk aan om volgende acties met een internet verbinding uit te voeren.

• het aanmaken van een account
  • login op de iOS applicatie
  • het bekijken van niet vooropgeladen documenten
  • het previsualiseren van een rapport
  • een rapport verzenden
  • het gebruik van de online takenpagina

« Hoe moet ik mijn internet Cache leegmaken en aan de laatste AproPLAN versie geraken? Wat moet ik doen om de pop-up's van APROPLAN te openen? »