Opmaakopties

Lola Ricca -

Bij het opmaken van uw verslag kan u kiezen tussen de verschillende opmaakopties, om zo uw gepersonaliseerd verslag op te slaan of af te drukken.

Lay-out :

Kies welke rubrieken u wenst af te drukken in uw verslag door de geschikte vakjes aan te vinken.

•  De puntenlijst (zonder plannen, met plannen, met plannen en lokalisatie) daarbij kan u kiezen om het onderwerp op één lijn weer te geven.

• Plannen
  • Details van de punten ( met plannen, met plannen en lokalisatie, zonder plannen) Waarin u de optie krijgt om de foto's in een A-5 formaat af te drukken en/ of één punt per pagina af te drukken

• U kan kiezen om de datum en het uur te verbergen van de foto's
  • U kan een voorblad toevoegen en die met het icoontje gaan downloaden
  • Bijkomende informatie
  • Excel document toevoegen *
  • Voeg de PDF plan(nen) in hun origineel formaat toe
  • Commentaren afdrukken (van de auteur, rol of het bedrijf)

* U kan ervoor kiezen een Excel rapport en / of uw originele plannen toe te voegen aan het PDF rapport.

Excel document :

• Selecteer de optie Excel bestand toevoegen

Alle gegevens (behalve de foto’s en documenten) van de punten worden verzameld in een Excel document.

Het Excel document is gelinkt aan het PDF rapport als het bronbestand van de PDF.

Originele plannen met punten :

Wilt u  de documenten in het originele formaat met de punten erop afdrukken ?

• Duid dan enkel het vakje voeg de plan(nen) in origineel formaat toe en uw documenten zijn in origineel formaat beschikbaar met alle speldjes (punten) die erop weergegeven worden.
  • Pin het plan op de werf site en iedereen ziet duidelijk wat hij of zij nog moet doen.

Deze documenten zijn beschikbaar in documenten / verslagen en zullen genoemd worden in uw lijst.

•  Klik op de functie download de originele documenten.

• Werkbestand geeft u de mogelijkheid op het verslag te downloaden in *. pdf formaat.

• Bronbestand geeft u de mogelijkheid om plannen te downloaden in origineel formaat *. pdf en/ of Bronbestand *. Xls.

« Sorteeropties Kolom selectie »