Sjabloon

Lola Ricca -

Nadat u uw punten heeft aangemaakt binnen AproPLAN, kan u beslissen om deze op te slaan of af te drukken in de vorm van een verslag.

U krijgt dan de mogelijkheid om tussen de verschillende afdrukopties te kiezen, om op die manier de lay-out van dit verslag te bepalen.

Deze opties kunnen opgeslagen worden als uw sjabloon, kwestie dat u ze niet telkens opnieuw  moet selecteren.

Hoe gaat dit in zijn werk?

1) Selecteer uw punten en klik bovenaan rechts op afdrukken

2) Dit kader komt dan tevoorschijn:

- Waarin u de verschillende afdrukopties kan selecteren

(Deze worden uitgelegd in de volgende F.A.Q's binnen de sectie "verslagen").

3) Hierna moet u enkel nog een naam geven aan uw sjabloon, bovenaan vb: sjabloon 1

4) Nu zal u opmerken dat de hard disk, er rechts naast, zwart wordt.

5) U moet hierop klikken en klaar is kees

Waar kan u hierna uw sjabloon terugvinden?

U kan uw sjabloon terugvinden door bovenaan rechts naast criteria sjabloon op het pijltje die naar beneden wijst te klikken.

*U kan uw opgeslagen sjabloon terugvinden in al uw lijsten (groene vakjes), en dient deze dus niet lijst per lijst aan te maken.

- Hierbij ziet u ook dat het vuilbakje zwart is geworden, u kan uw sjabloon dus ook op elk moment verwijderen.

« VIDEO - Een rapport opmaken Algemene informatie »