Silverlight desinstalleren en opnieuw installeren (Computer)

Lola Ricca -

U heeft een probleem bij het inloggen op AproPLAN?

Enkele oplossingen werden in deze F.A.Q sectie al uitgelegd zoals bijvoorbeeld (het leeg maken van de Silverlight cache)

Indien dit niet zou lukken kan u ook proberen om uw Silverlight te desinstalleren en opnieuw te installeren.

Hoe gaat dit in zijn werk?

1. Klik op start (onderaan links op het vierkleurig vlaggetje):

2. Daar klikt u op 'Control Panel' onder 'Computer':

3. Nu ziet u een schermpje met als titel 'Adjust your computer's settings'

Hier klikt u op 'Programs' - 'Uninstall a program (onderaan in het klein):

4. Hier ziet u een  lijst met al uw websites u laat deze even laden en zoekt hierna naar 'Silverlight':

5. Eénmaal deze gevonden klikt u hierop + boven naast Organize klikt u op "Uninstall" (desinstalleren)

Om Silverlight opnieuw te activeren moet u naar deze website surfen :

https://www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Default.aspx

Ten slotte klikt u hier op "Download now".