Sjabloon en opmaak rapport op de iPad

Lola Ricca -

We raden u aan om uw persoonlijk sjabloon op de web aan te maken.

Maar het is nu ook mogelijk om dit rechtstreeks vanuit de iPad te doen.

U kan ofwel een al bestaand sjabloon gebruiken of er een nieuwe aanmaken.

Nadat u een opgeslagen sjabloon heeft gekozen, kan u hier de preview van bekijken of het verslag rechtstreeks doorverzenden.

Om uw persoonlijk sjabloon aan te maken, moet u op "Aanmaken" klikken en deze benoemen.

U kan nu van start gaan, en uw nieuwe sjabloon aanmaken.

• Eerst, de logo's. U kan tot 3 logo's toevoegen, links - midden -rechts, op de eerste pagina of alle paginas.

• Vervolgens de sorteeropties. U kan de punten sorteren op basis van 3 criteria, oplopend of aflopend.

• Het grooste deel zijn de layout opties, waar u kan kiezen tussen alle beschikbare instellingen.

Indien u kiest voor de Puntenlijst en / of de Deelnemers van de lijst, kan u ook kiezen welke gegevens u wenst te zien.

U kan de kolommen ordenen zoals u wenst, door deze te verplaatsen aan de hand van dit icoontje

• Tenslotte, kan u een snel kijkje nemen om te zien of de lay-out van uw verslag goed zit. Om uw sjabloon uiteindelijk op te slaan of te verzenden via mail.