Lola Ricca -

Als onderaannemer heeft u waarschijnlijk reeds gebruik gemaakt van uw persoonlijke takenpagina.

U kunt daar uw taken van verschillende projecten makkelijk opvolgen.  De status van de taken kunt u wijzigen van To do naar Gedaan, er een commentaar of foto toevoegen en een lijst afdrukken.

U krijgt een dagelijkse mail met uw taken, door op één van deze punten in die takenmail te klikken word u doorverwezen naar de takenpagina.

U kan zich verder ook inloggen tot de nieuwe takenpagina via : http://app.aproplan.com/me/#/login

1) Voer uw e-mail adres in en klik op volgende

2) Voer uw wachtwoord in en klik op inloggen