Project selectie

Lola Ricca -

Selecteer het project waarvan u uw punten wilt zien.

Projecten - Miniatuurtjes :

Per definitie ziet u uw projecten zo

Projecten - lijst overzicht :

U kan uw projecten ook waarnemen in een lijst overzicht.

Functies omschrijvingen :

• Wanneer u veel projecten heeft, kan u gebruik maken van de zoekbalk door erin te klikken Screen_Shot_2017-06-20_at_13.45.53.png
  • U kan uw projecten ook filteren op actief en gearchiveerd
  • U kan de pagina met uw projecten ook refreshen door te klikken op
  • Indien u zich wilt uitloggen moet u hier klikken en dan op uitloggen.
  • Aarzel niet indien u onze support wil bereiken, door te klikken op  Screen_Shot_2017-06-20_at_13.47.01.png